top of page
MÚSICA

MÚSICA

PRODUCCIONS I ALTRES EDICIONS

VIDEOS

Somnis Eterns 
A Contrallum
Engrunes de pa

VIDEOCLIPS

Somnis Eterns 
Centre Nostàlgic
Pedra, paper, tisores
Engrunes de pa
VIDEOS

BIOGRAFIA

4444f.jpg
"La cantautoria folk, el rock aspre i fins i tot l'electrònica es barregen en un flux gairebé indestriable"

-  Enderrock

"Ribot saw the brighter side of La Mussara. He was so amazed by the scenery that he ended up writing a folk-rock album about the paranoia and thrill of being there.

Listen to Carles Ribot’s Mussara."

- PRI, Public Radio International (USA) PRI's The World

DSC02940.jpg

Fotografia: Ray Molinari

"Carles Ribot, cómplice de Adrià Puntí (hoy conocido como Josep Puntí) en sus últimas etapas, ahora independizado y con un proyecto propio en marcha"

-  El Periódico, Jordi Bianciotto 

"Carles Ribot busca la poesia de l'art per mitjà de la música"

-  Benzina, Revista d'Excepcions Culturals

"Carles Ribot, Pau Riba i Les Aus, tres de les propostes més originals, sorprenents i innovadores del panorama musical català."

-  El Punt Avui, 3/12/2010

"El guitarrista ampurdanés conocido a partir de sus colaboraciones con el último Adrià Puntí"

-  La Vanguardia, Esteban Linés

"Recomano la seva escolta, no us quedaran dubtes de la seva singularitat"

-  Butxaca, l'Agenda Cultural de Barcelona

Tal com feien els antics trobadors, Carles Ribot està preparant una gira en rigorós acústic que el portarà per a totes les poblacions de Catalunya, "La Gira Impossible", que anirà de poble en poble i que s'extendrà en els propers anys de la carrera d'aquest músic d'ànima lliure.

De la Val d'Aran al Montsià, fins arribar a l'altra punta al Pallars Sobirà, passant pel Baix Ebre i, així anar filant comarques successivament fins arribar als 947 municipis que hi ha al país.

 

L'enfant terrible empordanès celebrarà amb aquesta gira infinita els 25 anys damunt els escenaris; la primera part va ser amb grups de rock alternatiu, punk-rock, post-hardcore i emo-core fins als 26 anys i la segona flueix lliure amb una evolució en solitari com a cantautor i també alter egos com "Transgress Live" o "Enygma". 

 

Després de l'aprenentatge amb els anteriors treballs, amb petites gires i concerts que el van portar a recórrer diferents punts del territori català i a col.laborar en directe amb Pau Riba, Adrià Puntí, Esperit! o Mazoni i, més endavant, completar una trilogia testimoni del seu aprenentatge sonor tot seguint el seu univers propi, amb energia i intensitat a flor de pell, tot buscant sempre anar més enllà amb les cançons.

 

Actualment el cantautor d'esperit punk està treballant en dos videoclips que veuran la llum abans de començar la gira i varis treballs que anirà forjant entre concert i concert, com a crònica del dia a dia de la gira. Una particular lírica d'una poètica inusual, lletres carregades de vitalitat, sentiment, nostàlgia, tot fent-se preguntes sobre allò que no entén; tota una declaració d'intencions al seu proper videoclip "Només vull fer cançons".

Carles Ribot Sidecar 2.jpg

EN DIRECTE!

28/6/2024

Tarragona, XVII Festival Mirallsonor | Espai Jove La Palmera 22h.

Accés lliure w/ Esperit! + Escurçó

EN VIVO
Bio

CONTACTE

DISCOGRÀFICA | info@bravecoast.net

CONTACTE CONCERTS INSTAGRAM | @carlesribotmusic

NEWSLETTER

CONTACTO
bottom of page